Τρόποι παραγγελίας

Οδηγίες

Τα βιοδιασπώμενα προϊόντα μας πωλούνται σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες, αλλά μόνο σε επιχειρήσεις. Για να ενημερωθείτε για τις τιμές χονδρικής και για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική αγορά, χρειάζεται να εγγραφείτε με τα στοιχεία της επιχείρησής σας.

Για να δημιουργήσετε μια παραγγελία, θα πρέπει να είστε εγγεγραμένο μέλος στην ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα. Η εγγραφή σας είναι απολύτως ασφαλής και κρυπτογραφημένη, για την αποφυγή οποιασδήποτε υποκλοπής. Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς, για την ενημέρωσή σας και την παράδοση των προϊόντων σας.

Εγγραφή

Πατήστε εδώ να εγγραφείτε!

Κάνοντας εγγραφή με ένα email, το ΑΦΜ σας και κωδικό πρόσβασης, ο λογαριασμός σας είναι απενεργοποιημένος. Εμείς μετά από έλεγχο των στοιχείων σας, θα σας ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας και θα μπορείτε να παραγγείλετε ή να δείτε τις τιμές. Διατηρήστε τα στοιχεία εισόδου, για να συνδέεστε κάθε φορά…

Σύνδεση

Πατήστε εδώ να <συνδεθείτε>!

Με τα στοιχεία εισόδου που εσείς επιλέξατε (email – κωδικός) συνδέεστε και θα εμφανιστούν οι προσωπικές τιμές του λογαριασμού σας, καθώς και οι διαθέσιμες προσφορές για την κατηγορία μέλους που θα σας έχει ενεργοποιηθεί.

Παραγγελία

Σε κάθε προϊόν υπάρχει η ένδειξη “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ” όπου πατώντας το μπαίνει στο καλάθι των αγορών σας. Μόλις προσθέσετε όλα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, πηγαίνετε στο “Ταμείο” όπου εκεί βλέπετε αναλυτικά την “καθαρή αξία των προϊόντων | έκπτωση που έχει αφαιρεθεί | bonus έκπτωση | ΦΠΑ* | έξοδα αποστολής”

*στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ

Κατόπιν πατάτε “Συνέχεια“, ελέγχετε τα στοιχεία σας, τη διεύθυνση αποστολής, επιλέγετε “Τρόπο Πληρωμής”, ” Τρόπο Αποστολής ” και μόλις ολοκληρώσετε πατάτε Ολοκλήρωση παραγγελίας.